Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is een behandeling aangepast op wat uw huid nodig heeft.

Er wordt per behandeling gekeken naar de huidconditie van uw huid op dat moment. Ben je toe aan een intensieve reiniging? Of heeft je huid meer baat bij een goede voeding? Wij beschikken over veel maskers met hoge werkstoffen en serums! Dus voor elke huidconditie wat passends. Zo heb je altijd een behandeling op maat en afwisselingen in behandelingen. Want je huidconditie is nooit 365 dagen hetzelfde.

Wil je het beste uit je huid halen dan is het heel belangrijk om ook thuis aan de slag te gaan met de Kalahari producten. Hierdoor versterk je ook de behandelingen in de salon. Tevens is het belangrijk om met regelmaat een huidverbeterende behandeling te ondergaan. Laat u door ons adviseren.

Basis gezichtsbehandeling:

+- 45 minuten

Dubbele reiniging – tonen van de huid – dieptereiniging – verwijderen van onzuiverheden – masker passend bij uw huidtype – dag of nachtverzorging (serum, oogcreme, dagcreme, SPF.)

Comfort gezichtsbehandeling:

+- 75 minuten

Dubbele reiniging – tonen van de huid – dieptereiniging – verwijderen van onzuiverheden – epileren/harsen wenkbrauwen – masker met hoge werkstoffen óf ontspanningsmassage van het gelaat – massage van nek/schouders/decolleté – masker passend bij uw huidtype – dag of nachtverzorging (serum, oogcreme, dagcreme, SPF.)

Luxe gezichtsbehandeling:

+- 90 minuten

Dubbele reiniging – tonen van de huid – dieptereiniging – verwijderen van onzuiverheden – epileren/harsen wenkbrauwen – intense bindweefselmassage van het gelaat – masker met hoge werkstoffen – massage van het gelaat/nek/schouders/decolleté – masker passend bij uw huidtype – dag of nachtverzorging (serum, oogcreme, dagcreme, SPF.)

Huidverbeterende behandelingen

Acne behandeling

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje binnen het talgkliersysteem, dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren, bacteriën, ontstekingen en verhoogde talgproductie. Er bestaan verschillende vormen van acne, maar alle vormen bevatten in meer of mindere mate de volgende kenmerken:

 • Blackheads ook wel open comedonen (mee-eters)
 • Whiteheads gesloten comedonen (witte bultjes onder de huid)
 • Roodheid van de huid
 • Pustels/puisten, dit zijn ontstekingen
 • Infiltraten, dit zijn grote ontstekingen

De behandeling

De behandeling bestaat uit: intake + behandelplan, reiniging, dieptereiniging, ledigen van de ontstekingen, comedonen en poriën. Dit gebeurt allemaal op een hygiënische wijze. De behandelingsfrequentie begint hoog, naarmate de huid verbeterd komt er meer tijd tussen de behandelingen te zitten. Een kuur wordt in het begin aangeraden!

Vergoeding van de zorgverzekeraar is mogelijk. De behandelingen van acne worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw polis voor de voorwaarden. Bij enkele verzekeraars wordt voor acnetherapie een verwijzing van uw (huis)arts/specialist gevraagd.

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een huidverbeterende massage, waarbij beïnvloeding van het zenuwstelsel plaatsvind. De massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen en heeft stevige grepen. Door de stevige grepen wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er via herstelwerkzaamheden van de huidcellen collageen wordt aangemaakt. Deze massage zet de huidcellen weer aan het werk. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen in de huid worden meegenomen en afgevoerd, evenals zuurstof en voedingsstoffen worden toegevoerd en afgeleverd tot in de uiterste delen van de huid. Ook worden er door bepaalde grepen nieuwe cellen aangemaakt, om het collageen aan te maken. Als u deze behandeling regelmatig (in kuur verband) herhaalt, ziet u zichtbare huidverbetering.  De verbetering kan zich uiten in een rustig huidbeeld, en gelifte huid, een beter doorbloede huid en rimpels die wat minder zichtbaar worden.

Losse behandelingen:


Verven:

Wimpers verven

Wenkbrauwen verven


Lash Volume Lifting

Een lashlift geeft je wekenlang mooie gekrulde wimpers, zodat een krultang of mascara niet meer nodig is. Met deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift, waardoor je wimpers langer lijken, gekruld worden en zorgt voor een frisse sprekende blik. Ook raken je wimpers hierdoor niet meer beschadigd van het krullen met de wimperkruller. Door middel van de lotions die gebruikt worden tijdens de behandeling, blijven de wimpers ruim 6 weken lang mooi gekruld en omhoog staan. Voor mooiste resultaat adviseer ik om de wimpers tijdens de behandeling ook te laten verven. Hierdoor worden de wimpers mooi donker en wordt er een mascara effect gecreëerd.


Ontharen:

Harsen wenkbrauwen

Harsen bovenlip, kin, kaaklijn

Harsen benen

Harsen armen

Harsen okels

Harsen borst

Harsen rug

Harsen bikinilijn


Gellak

Gellak is een nieuwe trend op het gebied van nagels.Het is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen. In de salon wordt er gewerkt met Pink Gellac.
Gegarandeerd mooie en verzorgde nagels van 2 tot wel 3 weken!

De voordelen van gellak:

 • Perfecte kleur, geen vervaging
 • Gegarandeerd mooi 2 tot 3 weken op de vingernagels en 6 tot 8 weken op de teennagels
 • Droogt snel
 • Schitterend hoogglans
 • Geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels
 • Geen beschadiging van de natuurlijke nagel
 • Versterkt de natuurlijke nagel waardoor scheuren en breken wordt voorkomen
 • Goed bestand tegen dragelijks gebruik, brokkelt niet of laat niet los
 • Keuze uit vele kleuren
 • Geen droogtijd na applicatie
 • Nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels


Massages:

Massage van de rug, nek en schouders (30 minuten)

Massage van de rug, nek schouders en achterzijde benen (45 minuten)

Full body massage (60 minuten)

Scroll naar boven