Over de salon

Mijn naam is Britt Vroegh. In 2021 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik ook een aantal specialisaties gevolgd waaronder acne en de huidverbeterende massages.  

Bij beautysalon Natural kunt u terecht voor huidverzorging en huidverbetering. Ook zijn er diverse aanvullende behandelingen en specialisaties op het gebied van lichaam, gezicht, massages en ontspanning.

Ik vind het belangrijk om een ontspannende maar ook resultaatgerichte behandeling te geven waar u zich prettig bij voelt. Daarom wordt er aan iedere behandeling een andere invulling gegeven, en bekijk ik welke behandeling het beste bij u past.

In de salon wordt er gewerkt met het merk Kalahari. Kalahari lifestyle werd geïnspireerd door een buiten gewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf, de kleuren van de aarde, ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de levenscheppende goedheid van de natuur.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness ervaring.

Superiëure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samen gebracht tot de kwalitatieve huidverzorgingsproducten die je huid voeden en herstellen.

Een gezichtsbehandeling van Kalahari is altijd op maat voor je gemaakt aan de hand van een huidanalyse, zodat de juiste behandeling uitgevoerd wordt.

De basis behandeling is vooral hydraterend en verzorgend, maar wil je echt werken op huidverbetering op bijv. fijne lijntjes en rimpeltjes, dan is daar een behandeling met pure vitamine C perfect voor!

Kalahari bevat geen ingrediënten die de huid irriteren zoals parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën.

Ook zijn de producten niet op dieren getest en de verpakkingen zijn grotendeels reclyclebaar of herbruikbaar.

Met het gebruik van Kalahari producten kies je niet alleen voor een geweldige huidverzorging van je huid, maar steun je ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Scroll naar boven